Ben jij er bij 6 oktober met Frits Sissing?

Frits Sissing OC070

Frits Sissing zal onze gast zijn op het evenement van 6 oktober 2021. OC070 organiseert dan een nieuw netwerkevenement inclusief interactieve presentatieworkshop. van Frits Sissing (bekend als presentator bij Opsporing Verzocht van AVROTROS, van de Musical Sing-a-long op de Uitmarkt, de John Kraaijkamp Musical Awards, Blik op de weg en het programma Maestro). Frits Sissing is ambassadeur van “Zelfstandig Ondernemers” en over dit mooie initiatief komt hij vertellen. Frits gaat daarbij het gesprek aan met de bezoekende ondernemers. Welke ondernemersrisico’s loop je als zelfstandig ondernemer? Voor welke uitdagingen kun je komen te staan als je niets geregeld hebt? Nieuwsgierig naar wat Zelfstandig Ondernemers nog meer voor jou kan betekenen? Kom dan langs op 6 oktober!

Je bent van harte welkom bij Beeld en Geluid in Den Haag voor de presentatie van Frits Sissing en om na afloop te netwerken met andere ondernemers. Natuurlijk houden wij ons bij al onze evenementen aan de RIVM richtlijnen want jouw gezondheid en veiligheid staan voorop. Kom jij ook naar ons gratis netwerk & inspiratie evenement voor ondernemers uit Den Haag en omgeving? Natuurlijk staat de koffie / thee en fris weer klaar en gaan we op een veilige manier netwerken met elkaar.

 

Wil je meer weten over het evenement? Wil je weten welke ondernemers zich reeds hebben aangemeld? Lees meer details over het evenement en de presentatie.

Het evenement vindt plaats in het prachtige gebouw van Beeld en Geluid in Den Haag (voorheen het Communicatie Museum).
Adres: Zeestraat 82, Den Haag
Maps / KaartRoutebeschrijving / Parkeren / OV
Parkeer eenvoudig op Plein 1813 (betaald parkeren) of in de parkeergarage op de Mauritskade 4/Zeestraat (ParkKing). Eventueel zou je kunnen parkeren bij ParkBee Alexanderveld (Alexanderveld 5).

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.