Franck Fielemon OC070 mei 2022

Netwerkbijeenkomst 4 mei 2022 met Franck Fielemon

Op woensdag 4 mei 2022 hebben wij nieuwe bijeenkomst met een workshop en de mogelijkheid tot netwerken. Voor dit evenement hebben wij een zeer ervaren spreker, Franck Fielemon van Omzetcoach.

Ben je een ondernemer uit Den Haag of omgeving? Kom jij graag in contact met andere ondernemers? En jouw verkoopskills verbeteren via een leuke gratis workshop? Dan is dit een evenement dat je niet mag missen!

 

Onderwerp van de Workshop:

Succesvol verkopen zónder te verkopen – hoe verkoop jij je producten en diensten op waarde en krijg je betaald wat je verdient?

Als zelfstandig professional heb je verstand van je vak. Je wilt zoveel mogelijk mensen helpen en daar haal jij je voldoening uit. Verkoopgesprekken voeren met potentiële klanten vind je altijd een beetje spannend. Soms heb je na afloop van een verkoopgesprek een onbevredigend gevoel, hier had je méér uit kunnen halen. En waarom heb je nou wéér niet om een deal durven vragen?

Als je zelf gebeld wordt vind je het altijd een beetje ongemakkelijk. Eigenlijk heb je als je eerlijk bent naar jezelf niet zo heel veel op met sales.

Grote kans dat jouw definitie van verkopen geherdefinieerd dient te worden om méér rendement uit je verkoopgesprekken te halen. Wat nou als je er van uitgaat dat mensen het waarderen om met jou te praten omdat je ze een oplossing brengt die voor hen waardevol is? Op die manier gaan jouw potentiële klanten van jou kopen en hoef je ze niks te verkopen. Het fijne hieraan is ook dat je een beter prijs zult krijgen voor jouw product of dienst omdat de focus ligt op de toegevoegde waarde voor de klant.

Als voormalig wereldwijd verantwoordelijke voor alle telefonische verkoop binnen DHL Global Forwarding kent Franck de fijne kneepjes van het vak. In een praktijkgerichte workshop van 30 minuten deelt hij met jou dé meest effectieve structuur van een verkoopgesprek waardoor je op een leukere manier gaat verkopen en véél minder weerstand zult ervaren. Bij jezelf én je klant.

Na afloop krijg je gratis een waardevol werkboek om zelf mee aan de slag te gaan!

Sinds 2017 hielpen Franck en zijn team van Omzetcoach.nl bijna duizend ondernemers bij het behalen van hun omzetdoelen door te werken aan een hogere verkoopeffectiviteit.

 

4 mei ben je van harte welkom voor een leuke workshop en om te netwerken met andere ondernemers.

Aanmelden kan via onze Meetup pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/oc070netwerkevent/events/285349891/

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.