woensdag 7 september Linkedin workshop en netwerken

Het is september en ondernemers starten met het 2e deel van 2022. OC070 heeft op Woensdag 7 september 2022 weer een mooie bijeenkomst. Natuurlijk veel ruimte om te netwerken maar ook om jouw skills te verbeteren dankzij een gratis workshop: Leer hoe je de nieuwste functies van Linkedin goed toepast en ga daarna met andere ondernemers in gesprek.

OC070 hanneke

Ben je ondernemer? Werkzaam in of rondom Den Haag? Kom dan langs, we starten op 07-09-2022 vanaf 09.00 uur, geheel kosteloos (*). Aanmelden en meer informatie:
https://www.meetup.com/oc070netwerkevent/events/287713132/

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.