evenement december 2022 den haag

7 december 2022 samen het jaar afsluiten

Ja we gaan bijna afscheid nemen van 2022. Waarschijnlijk komen er diverse kerst- en nieuwjaarborrels aan. Bij ons kun je 7 december al terecht voor een lekker kop koffie / thee of fris. Vanaf 09.00 uur ben je van harte welkom bij Beeld & Geluid in Den Haag. Wij gaan zorgen dat jij jouw netwerk verder kunt uitbreiden. We gaan namelijk speednetwerken. Het gaat dan om zakelijk speed daten, snelle doeltreffende ontmoetingen hebben, in een korte tijd veel nieuwe ondernemers leren kennen. Voorafgaand aan het speed netwerken en na afloop is er voldoende tijd om op een rustige manier met elkaar te netwerken. Zodoende kun je een eerder speed-gesprek nog even in alle rust afmaken.

AANMELDEN / MEER INFO -> op onze December 2022 Meetup evenement Pagina. Diverse ondernemers hebben zich al aangemeld, zien wij jou ook op 7 december in Den Haag?

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Over Arne de Vos

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben mede-organisator van de OC070 netwerk evenementen in Den Haag. Naast organiseren, draag ik ook kennis over rondom Online Marketing in de vorm van training en advies. Ik heb veel allround marketingkennis opgedaan dankzij mijn jarenlange ervaring met marketing projecten bij bedrijven en overheid.