OC070 - editie april 2023

OC070 – april editie bij Kalfsbeek BMW Wateringen

Op woensdag 5 april 2023 ben je van harte welkom bij de netwerkbijeenkomst van OC070, voor één keer op een andere locatie dan wat je van ons gewend bent, namelijk Kalfsbeek BMW in Wateringen. We hebben een mooie presentatie van Monique van Hoolwerff met ervoor en erna de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers. Het belooft een goedbezochte bijeenkomst te worden waarbij we een barista met een koffie tuktuk hebben. Dus goede en gratis koffie is verzekerd!

Heb je zin om met andere ondernemers in contact te komen? Kom dan 5 april naar Kalfsbeek BMW in Wateringen, goed bereikbaar langs de rondweg N211. De deuren zijn open vanaf 08.45 uur en dit evenement is geheel kosteloos.

AANMELDEN / MEER INFO -> op onze OC070 Meetup evenementpagina. Zien wij jou ook op 5 april bij Kalfsbeek BMW Wateringen?

close
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze Privacyverklaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.