Woensdag 5 juni 2024

Als jobcoach van de Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) coacht Carla Mailuhu mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden en behouden van regulier betaald werk.
Het gaat om mensen met een psychische kwetsbaarheid die in of eind behandeling bij de GGZ zijn, weer sterker in hun schoenen staan en graag weer regulier werk willen.

Carla wil graag wat meer uitleg geven over hoe een traject eruit ziet en wat dit voor de werkgever kan betekenen.
Om er een beter beeld van te krijgen, neemt Carla een werkgever mee waar zij al mee samenwerken.
De werkgever zal vertellen wat zijn kijk is op inclusief ondernemen.

Carla houdt het interactief door af en toe vragen te stellen, zoals bijv. bij het publiek te meten wat zij verstaan onder een ‘psychische kwetsbaarheid’.

Ben jij er bij op 5 juni?

 

OC070 is het grootste gratis netwerkevenement van Den Haag en omgeving! Kom langs en ontmoet zeer diverse ondernemers / ZZP’ers / MKB’ers / solopreneurs / Entrepreneurs.

Programma

• 8:45 deur open, koffie / thee / vrij netwerken
• 9:20 opening / welkom en 1 minuut pitches
• 9:30 start presentatie van Carla Mailuhu van de GGZ Delfland
• 10:15 einde presentatie, tijd voor koffie / thee en vrij netwerken
• 11:30 einde bijeenkomst.

hourglass-gbae6deaae_1920

Pitchen

Wil jij een dienst / product / evenement onder de aandacht brengen aan de groep deelnemers? Dat kan via een business pitch. Wij bieden een beperkt aantal ondernemers de mogelijkheid om een presentatie / pitch te geven van 1 minuut. Stuur even een bericht aan ons (onno@OC070.nl) indien je wilt pitchen of wanneer je meer informatie wenst hierover.

Leer meer ondernemers kennen.

Dankzij de ruime locatie van Veridius op de Lange Kleiweg 6 Rijswijk kunnen wij ook dit evenement voor jullie organiseren. Tijdens het netwerken kun je genieten van een lekker bakje koffie, thee, fris en / of iets te eten. Je kunt dit, op eigen kosten, bestellen bij de counter van Veridius.

Bereikbaarheid en parkeren

Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en op 2 minuten loopafstand van station Rijswijk. Voor de deur kan gratis geparkeerd worden

Meld je nu aan voor de bijeenkomst


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.