Woensdag 6 december 2023

Maak in vlot tempo kennis met de aanwezige ondernemers.
Wissel ervaringen uit, kijk hoe je elkaar kunt helpen.
Soms is dat door zaken met elkaar te doen, maar veel vaker is dat door mensen uit jouw netwerk met die ander in contact te brengen.
Zo helpen we elkaar verder.
En als jij de ander helpt, komt dat altijd bij je terug.

Ben jij er (weer) bij?
Nodig vooral ook ondernemers uit je eigen netwerk uit.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

OC070 is het grootste gratis* netwerkevenement van Den Haag en omgeving! Kom langs en ontmoet zeer diverse ondernemers / ZZP’ers / MKB’ers / solopreneurs / Entrepreneurs.

Programma

• 9:00 deur open, plaats nemen / koffie / thee
• 9:20 opening / welkom en pitches
• 9:30 start workshop / presentatie
• 10:00 korte pauze / koffie / thee
• 10:15 netwerken
• 11.30 einde bijeenkomst

hourglass-gbae6deaae_1920

Pitchen

Wil jij een dienst / product / evenement onder de aandacht brengen aan de groep deelnemers? Dat kan via een business pitch. Wij bieden een beperkt aantal ondernemers de mogelijkheid om een presentatie / pitch te geven van 1 minuut. Stuur even een bericht aan ons (onno@OC070.nl) indien je wilt pitchen of wanneer je meer informatie wenst hierover.

Leer meer ondernemers kennen.

Dankzij de ruime locatie van Beeld en Geluid in Den Haag (Zeestraat 82) kunnen wij ook dit evenement voor jullie organiseren. Tijdens het netwerken kun je genieten van een lekker bakje koffie, thee, fris en / of iets te eten. Je kunt dit, op eigen kosten, bestellen bij de counter van Beeld en Geluid.

Bereikbaarheid en parkeren

In de omgeving van Beeld en Geluid kun je betaald parkeren maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Wij raden aan om met de fiets of met openbaar vervoer (tramhalte de Zeestraat) te komen.


Meld je nu aan voor de bijeenkomst


    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.